Referanser

Jan Petter
Dette var førsteklasses. Veldig god mat og rikelige porsjoner.
Godt og ferskt brød. Dette kan dere. Levert i riktig tid.
Vi fikk masse skryt fra gjestene over den gode maten.

Elizabeth
Og godt nytt år!
Ville bare takke for helt nydelig julelunsj før jul, alle
var veldig fornøyde og maten smakte fortreffelig :-)

Takk!

Lisa
Har bare lyst å sende en tilbakemelding  på matleveringene der har gitt oss de siste dagene.
Julemat og julegrøt.

Vi er superfornøyde med begge deler! Veldig godt var det, både for store og små :-)

Cathrine
Takk for god mat i dag :-)

Sidsel
Tusen takk for Deilig juletapas :-) Vi har kost veldig.

Bente
Tusen takk for nydelige juletapas. Dere fikk ros fra alle 32 som satt til bords igår.
Ønsker dere en god jul og takker for et godt samarbeid.

Unni Andersen
Nok en gang, veldig fornøyd med koldtbordet som ble bestilt til lørdag 4. Juli. Nydelig mat og flott pyntet!
Kan trygt anbefales videre :-)

Fam. Jansen i Skiptvet
Hei, jeg vil bare takke for maten vi kjøpte av dere til konfirmasjonen i helgen. Dette er andre året på rad vi får levert fra dere, og vi er veldig fornøyd med maten og presis levering. Hjertelig takk for dette.

Jane Hansen
Hei igjen :-)
Vil bare takk så mye for fantastisk flott og god mat, og ikke minst så presis levert :-)
Tusen takk, gir varme anbefalinger av dere til kjente og ukjente :-)
PS. Kaken var også helt fantastisk.

Unni Andersen
Spekematen med tilbehør smakte nydelig og var artig pyntet og det var rikelig med mat!
Kan trygt anbefales videre, hvilket jeg allerede har gjort på jobb og kommer til å gjøre også i andre sammenhenger.
Meget bra!

Mona R. Bjerke
Vil bare få takke for flott koldtbord til vår konfirmasjon den 4. juni.
Presis levering, deilig og nok mat - med utrolig morsom pynt - alle gjester var strålende fornøyde - og ga positiv tilbakemelding. Det betyr mye på en dag hvor alt skal klaffe!

Vest Buss Norge AS
Når vi trenger lunsj, småretter, julemat etc til våre møter og sammenkomster, benytter vi alltid ServiceMat. De stiller opp 100% om det så er en bestilling til 5 personer eller om det er til 20 personer. Vi kan ringe inn en bestilling kun få timer før vi trenger maten og det har alltid blitt levert til riktig tid. De bruker gode råvarer og maten er delikat tilberedet. Vi kan virkelig anbefale ServiceMat - uansett anledning. Takker så mye for samarbeidet så langt og håper på fortsatt godt samarbeid i fremtiden.

Lillestrøm Sportsklubb
Vi har ServiceMat som leverandør av baguetter og drikke til våre fotballskoler. Det har vært positive tilbakemeldinger på maten fra våre deltagere, ferske og gode baguetter. ServiceMat leverer til tid, er fleksible og yter god service!

Jane Hansen
Tenkte at jeg bare ville sende noen rosende ord om maten som vi hadde bestilt hos dere på søndagen til min datters konfirmasjon. Er veldig fornøyd med både pyntingen og mengden, og ikke minst kvaliteten. Takk for en fin og bra levering.

Hilde Nybakk
Vi bestilte "Spesial koldtbord" fra dere fredag 20.juni til min manns 50-års-lag. Maten kom presis, det var rikelig med mat, fatene var delikat pyntet og ikke minst var maten utsøkt. Dette koldtbordet var "det lille ekstra" som gjorde at alle våre gjester ville vite hvor maten var bestilt fra. Så TUSEN TAKK!!

Sven Erik fra Skedsmo
Vi bestilte koldtbord til konfirmasjon 25. mai. Alt kom i rett tid og hyggelig mann som kom med maten. Det var delikat lagt opp og mer enn nok mat. Vi har fått mange gode tilbakemldinger fra våre gjester om at dette var mat de ville anbefale til sin omgangskrets. Vi anbefalte det til ei venninne og hun bestilte med en gang og likefornøyd hun også. Så tusen takk for delikat og vi kommer til å bestille ved en senere anledning.

Inger Maren Hellebakken
Jeg bestilte koldtbord fra dere til 29. mars 2008. Maten kom presis og han som kom med maten var en veldig hyggelig og serviceinnstilt person. Maten var delikat, velsmakende og det var nok mat. jeg har fått tilbakemelding, fra mange av gjestene mine, på den velsmakende maten. jeg kommer til å benytte meg av ServiceMat også ved senere anledninger, og kommer til å anbefale dere til venner og bekjente.

Familien Johansen
Hei, vi vil takke for super service og veldig godt koldtbord som ble levert hos oss i anledningen vår sønn sin konfirmasjon. Helt prikkfritt fra A til Å.

Møller Logistikk
Vi har ServiceMat som leverandør hver dag på lunch, og middagsretter. ServiceMat leverer etter avtale, yter god service og viser stor fleksibilitet.

Mesta AS
Vi bestiller alltid lunsj hos ServiceMat i forbindelse med møter og andre arrangemnter. Dere leverer alltid etter avtale. Mer enn en gang har dere reddet oss ut av en situasjon hvor det har vært glemt å bestille mat, dere finner alltid en løsning.Ferske gode smørbrød med godt pålegg, som er veldig populære hos våre møtedeltagere.

Norsk Akkreditering
Vi bestiller alltid lunsj hos ServiceMat i forbindelse med møter og andre arrangementer. Dere leverer etter avtale og yter utrolig god service. Ferske gode smørbrød med godt variert pålegg, som våre kunder setter stor pris på. Det har hendt vi er litt i seneste laget med en bestilling, men dere hiver dere rundt når det skjer noe på kort varsel, noe vi setter veldig stor pris på. Tusen takk for et veldig godt samarbeid, og mer bestillinger fra oss kommer.

Sporveisbussenes Turbiler AS
Sporveisbussenes Turbiler benytter alltid ServiceMat ved bestilling av mat og drikkevarer til de grupper som ønsker servering i forbindelse med sin busstur. Vi har meget god erfaring med ServiceMat og de stiller alltid opp med hva det måtte være. Kundene våre kan ha mange ønsker, men ServiceMat har alltid en løsning. De leverer ferske varer og kommer alltid når vi vil, eller henter vi hos de. Det er enkelt å bestille på nett, eller ta en telefon til dem, som alltid er like blide og serviceinnstilte!

Arnt Håvard Molvig/ Karen Mette Seime
ServiceMat leverte mat til vårt bryllup våren 2007, og vi fikk særdeles god mat og god service. De lever virkelig opp til sitt motto: Mat er deres yrke, service er deres styrke!

Benair Norge AS
Vi bestiller alltid lunch, småretter og middag hos ServiceMat i forbindelse med møter, arrangementer og overtid. Dette fordi dere alltid leverer etter avtale og yter god service. I tillegg setter vi stor pris på at dere har evnen til å "hive dere rundt" når det skjer noe på kort varsel! Tusen takk for et flott samarbeid!